Pohoda jazz

Pohoda jazz

Tak to na začátku minulého týdne vypadalo, že to bude celkem nudný týden a nic zvláštního, snad až na sobotu, se dít nebude, a opak byl pravdou!

Narozky Carmen aneb Hippie Party

Jak už bývá zvykem, víkend nám začal ve čtvrtek večer. Dozvěděl jsem se, že Carmen má narozeniny a že se koná párty u nás ve společenské místnosti. A taky prý že podmínkou vstupu je oděv ve stypu 60. let. Fakt jsem nic vhodného neměl. Před odchodem ke mně přišel Petr a společně jsme si vyrobili aspoň improvizované čelenky. Nakonec to dopadlo tak, že většina lidí byla oblečená úplně normálně. No, každopádně to byla veselá taškařice, jak jinak. Fotky zde:

Hip-Hop v New Yorku

Na čtvrteční párty jsem se trochu víc zpřátelil s lidma z Lucemburska a ti mi nabídli, jestli s nima nechci další večer jít na jednu akci do klubu New York. Proč ne, řekl jsem si. Bylo nás 5, což může znít divně, ale bylo to dobré, to vám musím říct. Fotky zde (varování: 32 fotek a pouze 5 lidí):

Fest Africa Winter Jam

V sobotu se konala akce, o které jsem věděl už nějakou dobu dopředu a taky jsem měl už koupený lístek. Nevěděl jsem moc, o co přesně půjde, ale slyšel jsem, že by tam mělo být nějaké živé hraní. A taky že jo! Někdo mi říkal, že to byla asi zatím nejlepší párty, na které byl, a myslím, že bych se pod to asi taky mohl podepsat. Je fajn po dlouhé době vidět taky někoho vystupovat naživo. Víc napoví fotky:

Nedělní sauna

Co jsme si mohli na neděli naplánovat lepšího než saunu u našeho jezera! Šlo nás asi 15, přestože někteří nakonec zklamali svojí neúčastí (však vy holky víte!) a sauna byla jako obvykle pořádně vyhřátá, stejně jako bylo jezero pořádně mrazivé. Akorát jsem si v té vodě tentokrát jednou pobyl celkem dlouho, protože jedna holka stála na schůdkách a pořád se nemohla rozhoupat, jestli jde nebo ne a já jsem zatím vyčkával ve vodě 😀 A pak jsem ještě všechny fotil. Ke konci už jsem nemohl ani zmáčknout spoušť. Ale pár minut v sauně to zase spravilo. Fotky zde:

V neděli večer jsem si už jen otevřel pivko a relaxoval. Byl jsem unavený, ale šťastný, muhehe.

Napsat komentář