Další fotky

Další fotky

Znovu v klubu Be-Bop

Minulou středu jsem byl opět v klubu Be-Bop. Tentokrát jsem nepotřeboval taxi na cestu domů 🙂 Fotky zde:

Párty u Marjo

V sobotu měla párty Marjo. Původně jsem myslel, že to bude narozeninová párty, ale nakonec se ukázalo, že to nebyla pravda. Ještě jsem nekoupil žádný dárek 🙂 Fotky zde:

Procházka

V neděli se udělalo krásné počasí, tak jsme se rozhodli, že si uděláme procházku. Dojeli jsme autobusem do jedné hezké milionářské čtvrti na kopci, kde jsou ze dvou stran vidět dvě jezera, který obklopují Tampere. Pak jsme došli k vyhlídkové věži, tam jsme si v kavárně dali něco dobrého a jeli jsme domů. Fotky zde:

Narozeniny Lisy

V pondělí jsme slavili narozeniny, které měla Lisa. Už jsem na jedné narozeninové párty byl, ale tentokrát tu byl i skutečný dort a navíc spoustu dobrého (nejen) řeckého jídla. Fotky zde:

One thought on “Další fotky

  1. Fakt seš machr, že tak vzorně fotíš, přispíváš na web, děláš tam sbor a ještě k tomu samá párty…až přijedeš, viděl bych tě na titulní stranu měsíčníku MUNI jako vzornýho Erasmáka:-) A co ty ženský? Jedna usměvavější než druhá, co tvoje sympatie? Jo, a na toho Claudia si dej bacha, to je lišák jak vyšitej:-) Já zas jdu plodit jednu esej…měj se a keep it up!

Napsat komentář