Den třetí

Den třetí

Dneska toho moc nenapíšu, protože se toho moc nestalo. Teda pokud chci mluvit konkrétně o dnešku… Dokonce ani žádné fotky jsem nevyfotil, ale třeba večer, protože snad konečně bude nějaká akce (jestli ne dneska, tak zítra rozhodně, protože zítra je akce pořádaná studentskou organizací).

Ráno se mi nechtělo vstávat, takže jsem šel do školy až asi na desátou, právě včas, protože jsem si hned mohl vyzvednout svůj počítačový účet – celkem důležitá věc. Pak byly nějaké (pro mě) nezajímavé prezentace, oběd (opět mi chutnalo!), pár dalších prezentací a nakonec si nás měli rozebrat lidé z jednotlivých oddělení a ukázat nám příslušné prostory univerzity. Hádejte, kolik lidí bylo v mojí skupině. Měli jsme být 3, ale ostatní asi zatím nedorazili, takže jsem byl sám.

Studium

Moje oddělení je Department of Computer Sciences, ale pravděpodobně si tam zapíšu jen pár předmětů. Několik předmětů budu mít na Hypermedia Laboratory, což je nezávislé oddělení univerzity. Příští týden si napíšu jednu zkoušku ze základů tvorby webů a za to hned dostanu 4 kredity, takže paráda 🙂 Další 2 kredity budu mít za Orientation Course – ty prezentace, na které jsem chodil tento týden. Pak budu mít 2 + 2 kredity za studium Finštiny – Survival Course a Follow-Up Course. To už je do začátku 10 jistých. Potřebuju ještě aspoň 5, ale to už nebude problém. Vypadá to, že budu mít spoustu času, tak snad vyjde i nějaká ta brigáda, protože pořád jen utrácet se nedá (už aby přišla na účet aspoň ta prosincová výplata).

Další věc je, že nám konečně začaly fungovat telefony, paráda. Ještě se musím zaregistrovat na webu a dostanu 50% slevu na volání. Nevím, jak je to časově omezené, ale každopádně je to dobré. Náš operátor se jmenuje DNA, jen pro informaci.

Pořád ještě je tu dost lidí, které neznám, ale to se snad časem změní. A co ještě napsat? Nějaký tip? Ne? Tak snad zas někdy…

Napsat komentář