Konečně odpočatý

Konečně odpočatý

Je to tu náročné. Dneska jsem si konečně jakž takž odpočal, i když nic moc, v noci jsem se dvakrát vzbudil, nějak tu mám problém spát. Možná je to počasím, možná tím, že je tu místy v noci různý hluk – třeba když fouká. Nebo jsem prostě zvyklý na svoji postel doma. Nevím, snad to bude lepší.

Naposledy jsem tu psal v pondělí, takže se pokusím zhrnout, co se od té doby stalo. V pondělí večer pořádal Claudio další párty v naší společné místnosti. Udělal vynikající těstoviny. Byla to trochu komornější akce než ta předchozí. Fotky zde:

No a když jsem se vrátil do svého bytu, tak jsem se tu potkal s kamarádem na Skypu a 45 minut jsme se bavili, takže jsem šel spát až o půl 3. a vstával jsem o půl 9., těžký život studenta Erasmu.

Úterý

V 10 jsem měl ve škole zkoušku, o které jsem psal už minule. Bylo to tak lehké, že jsem za 20 minut šel s plným počtem bodů pryč. Takže mám už 6 kreditů (první 2 jsme dostali za Orientation course)! Pak jsem ve 14 hod měl první hodinu Finštiny. Bude to hardcore, to vám povídám. Dostali jsme domácí úkol – do zítřka bych se měl naučit nějaký základní fráze. No, uvidíme. Přes den jsem na univerzitě vyfotil pár fotek, tady jsou:

Doma jsem si dal krátkého šlofíka a pak už hurá na sauna party. Byl jsem unavený, takže jsem toho zas tak moc nevydržel, ale stejně jsem tam byl docela dlouho. A těším se na příště. Asi o půl 11. se většina lidí vydala na další párty. Přemlouvali mě, ale já už jsem opravdu nemohl. A jsem rád, že jsem šel spát. Pouze pár fotek ze Sauna Party je zde:

Mimochodem, právě teď vidím z okna slunce!! Ukázalo se poprvé od té doby, co jsem dorazil do Finska!! Sláva!!

Napsat komentář