První sníh

První sníh

V neděli nám tu konečně nasněžilo. Ne nějak extra moc, ale ani ne málo. Tak akorát, abychom si to mohli užít. V chumelenici jsme se šli hned projít k jezeru a byla to paráda, co vám mám povídat. I když moc často takovou zábavu nepotřebuju 🙂 V pondělí jsem se pak rozhodl, že vyfotím pár obrázků, abych vám to mohl ukázat. Takže tady to je:

Co se mi tu fakt líbí, je, že tu nikdo ty zasněžené silnice nesolí. Ze všeho nejvíc nesnáším břečku, která vznikne, když sníh ve městě taje.

V pondělí večer jsem pak šel na konkurz do místního sboru – Tampere University Singers. Trochu jsem váhal, jestli tam mám jít, protože tu máme tolik aktivit, že si nejsem jistý tím, jestli na to budu mít čas. Nakonec jsem ale šel. Byl jsem tam jedinej kluk, tedy na tom konkurzu. Ve sboru nějací kluci jsou, ale přece jen asi víc holek. Za pár minut jdu na první zkoušku, tak uvidím. Zkoušky jsou každé úterý od 6 do 9 hodin večer.

Ještě k tomu sněhu: Včera to byla krása, fakt se mi to líbilo. Ale dnes to začalo tát a to je právě to, co nemám rád. Snad zase brzy bude mráz a tentokrát už aspoň na pár měsíců!

Napsat komentář