Je tu další víkend

Je tu další víkend

Už jsem tu dlouho nic nenapsal, že? Až se sám divím! Ale ono to bylo od začátku jasné, že psát každý den není udržitelná frekvence.

Středa

Ve středu dopoledne jsem měl nějaké zařizování (hurá, notebook už funguje!), pak byl oběd, pak hodina Finštiny, pak šlofík a pak večer měla být v baru Passion preparty před odchodem do klubu Bebop. Původně jsem myslel, že to všechno zvládnu, ale nakonec jsem jel z Passion domů poslední autobusem. Takže jsem se i vyspal. Mimochodem, z tohoto večera žádné fotky nemám, protože jsem si zapomněl foťák. Asi se mnou něco nebylo v pořádku.

Čtvrtek

Sice se můj minulý příspěvek jmenoval Konečně odpočatý, ale to jsem ještě nevěděl, že ve čtvrtek budu opravdu plný energie 🙂 V 7 hodin začala preparty v baru Passion a kolem desáté jsme se pak přesunuli do klubu Onnela, kde byla tzv. Overall Party. Je to obrovský klub, který má 3 patra. Celkem jsme si to užili. Fotky jsou zde:

Pátek

Je to zvláštní, ale v pátek jsme se cítili, jako kdyby už byl víkend. Možná je to tím, že v pátek většinou není ve škole žádná výuka, ale já nemám školu ani ve čtvrtek, tak nevím. Konečně jsem si zase nakoupil nějaký jídlo, takže mám co jíst na snídani a večeři, paráda. Večer měla být další párty, ale nakonec jsem nikam nešel a pár sousedy jsme se dívali na film. Hezký večer.

Napsat komentář