NZ: Den 51 – Invercargill

NZ: Den 51 – Invercargill

Úterý 23. ledna 2018
Dneska nic nemusím! Poprvé za celej výlet mám úplně volnej den! Za celých 50 dní na stezce jsem měl jeden nucenej zero day, když jsem se 7. den – v neděli – přemisťoval ze severního na jižní ostrov. Ale i tehdy jsem se dost nachodil.
Vstávám v 6:45, skoro jako obvykle. Je to paráda takhle ráno, nikde nikdo, klid v celým domě. Snídám. Pak si čtu nové číslo Respektu, volám s rodičema. Relaxuju.
Venku je pěknej hic, ještě že v tom nemusím šlapat! Odpoledne v tom jdu asi 5 minut nakoupit plynovou kartuši a docela mi to stačí. Pak si dám o půl druhé šlofíka a ve 3 mě vzbudí hlasy v předsíni – Josh dorazil! Šel jsem s ním první dva dny na začátku jižního ostrova – Queen Charlotte Track. Už od včerejška jsme se domlouvali, že sem dnes dorazí. Tak kecáme o tom, kudy a jak kdo šel přes jižní ostrov. Josh strávil Vánoce doma s rodinou, takže pak byl dost pozadu a pak přeskočil některé pasáže s plánuje se tam vrátit.
Peču druhou půlku zeleniny, co jsem včera koupil. Dělím se s Joshem. I o pivo. On mi zase dal ovesné vločky a arašídové máslo.
Spát jdeme asi v 10.
0 km. 

Napsat komentář